Darila za pojest

Ko se daljšajo večeri, se v naših kuhinjah več peče in kuha. Istočasno pa se približujejo božično-novoletni prazniki, z njimi pa obilo priložnosti za obdarovanje in veselje. Če dobro pomislimo, skoraj ni boljših daril, kot takšnih, ki smo jih pripravili sami, z vso ljubeznijo, pozornostjo in skrbnostjo, ki jo premoremo. Zato smo se domislili, zbrali in vam pripravili štiri ideje za darila, ki jih lahko obdarovanci pojedo: razpokančke, kandirane pomaranče s čokolado, pirine krekerje s semeni in čokoladno salamo. Kako dobro, kajne? Domiselne ideje za darila, ki bodo presenetile vse obdarovance. Lahko so veseli, da imajo vas. 🙂

Čokoladna salama

Piškoti kot glavna sestavina
Čokoladna salama

Predlagamo, da čokoladno salamo zavijete v rjav darilni papir in jo okrasite z nalepkami. Recept za čokoladno salamo najdete tu na povezavi.

Razpokančki

Čokoladni razpokančki
Razpokančki

Razpokančki bodo videti čudovito v steklenem kozarcu, ki ga boste okrasili z barvnim trakom. Recepte za razpokančke najdete na povezavi.

Pirini krekerji s semeni

Pirini krekerji
Pirini krekerji s semeni

Krekerje zložite v papirnato škatlo in jih okrasite z zelenjem in svetlečim trakom.  Krekerje lahko spečete po tem receptu, ki ga najdete tu.

Kandirane pomaranče s čokolado

Pomaranče in čokolada
Kandirane pomaranče s čokolado

Za kandirane pomaranče predlagamo manjši steklen kozarček in pisan trak. Kako jih naredite  – recepte najde tu.