Valentinov zajtrk

Zaljubljena romantična jutra, naj bodo zgodnja ali pozna, so vedno lepa.

Kosmiči
Valentinov zajtrk

Po jutru se dan pozna. Kdor zgodaj vstaja, mu časa preostaja. Rana ura, zlata ura. To so le trije od mnogih pregovorov in rekov, ki jih  Slovenci poznamo o (zgodnjem)  jutru. Romantična jutra se navadno začnejo nekje globoko pod odejo ali na vrhu hriba ob opazovanju sončnega vzhoda ali … Verjetno ima vsak od nas svojo predstavo, kaj je zanj romantično jutro.

Na valentinovo jutro lahko svojo najljubšo osebo presenetite z zaljubljenim zajtrkom: ni treba veliko, četudi so na jedilniku le kosmiči s pomarančnim sokom, lahko s papirčki za mafine lepo uredite jutranji pogrinjek. Na škatlico, v kateri je skromno presenečenje, smo pritrdili papirnato rožico, ki smo jo naredili iz papirčkov za mafine.

Romantični zajtrk
Romantični valentinov zajtrk

Z washi trakovi pa izpišete svoje začetnice – saj se še spomnite otroških norčij, ko smo JAZ  + TI pisali na table, drevesna debla, asfalt pred šolo? Zdaj to preprosto naredite na domači steni.

Naša Ana in Tine imata pri roki še belo steklenico in Ana se ni mogla upreti, steklenico je okrasila z washi trakom in vanjo dodala kvačkan srček. Dobila ga je pri Cherry Time – vi ga lahko skvačkate sami – navodila lahko dobite tu.